Antecedents And Outcomes Of Intranet Portal Utilization In Malaysian Research University:Employee Satisfaction As Mediator - Sulaiman, Fardzah (2017)

(untitled)
Sebagai institusi berdaya saing dan berorientasikan perkhidmatan, universiti memerlukan penyampaian perkhidmatan dan perkhidmatan sokongan yang cekap. Portal intranet diperlukan di institusi pengajian tinggi untuk meningkatkan komunikasi, membantu organisasi untuk mengurangkan kos, memendekkan masa kitaran proses, kerjasama dan menawarkan perkhidmatan yang lebih cekap dan berkesan