CST431 – Systems Security & Protection [Keselamatan & Perlindungan Sistem] Jun 2016 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2016)
Second Semester Examination 2015/2016 Academic Session June 2016 Duration : 2 hours