The Establishment Of Callus And Cell Suspension Culture Of Sabah Snake Grass (Clinacanthus Nutans (Burm. F.) Lindau) - Phua, Qian Yi (2016)
Clinacanthus nutans (Burm. f.) Lindau ialah sejenis tumbuhan ubatan dari famili Acanthaceae. Ia digunakan secara meluas untuk merawat radang kulit, luka kulit, jangkitan virus dan gigitan ular