Production Of Oligo(Cis-1,4)Isoprene In Recombinant Synechocystis Sp. Pcc 6803 Through The Insertion Of Rubber Biosynthesis-Related Genes - Sam , Ka Kei (2016)
Getah asli daripada Hevea brasiliensis secara dominannya, terdiri daripada 1,4-poliisoprena yang mempunyai lebih daripada 10,000 unit isoprena berulang (C5H8)n dalam konfigurasi cis