‘Mock-Documentary’ Sebagai Alternatif Dalam Penerbitan Filem Di Malaysia - Kalip@Khalid, Khazatulzihan (2016)
Kajian ini memperlihatkan satu genre dalam pembikinan filem kontemporari Malaysia iaitu ‘mock-documentary’. Kajian ini juga menjejaki perkembangan ‘mockdocumentary’ di Malaysia. Filem-filem terpilih adalah daripada filem pengarah muda dalam tahun 2003 hingga 2015