Kesan Intervensi ‘Tambah Seringgit Lagi + Beg Saya’ Terhadap Kemahiran Membeli Murid Bermasalah Pembelajaran - Mohd Ibrahim, Sharinah (2016)
Murid bermasalah pembelajaran cenderung berhadapan dengan masalah membuat pembelian disebabkan kekangan pengiraan nilai wang terutama mengira nilai sen bagi membuat pembayaran