Firm Innovativeness And Organisational Performance: Knowledge Management, Innovative Culture And Information Technology Capability - Mohamad, Abang Azlan (2016)
Kajian ini cuba meneliti peranan budaya inovatif dan keupayaan teknologi maklumat, masing-masing sebagai penyederhana dan perantara, dalam hubungan di antara pengurusan pengetahuan, inovasi firma dan prestasi organisasi