Cognitive And Neuropsychological Assessments For Co-Occurring Opioid And Amphetamine-Type Stimulant (Coats) Dependent Patients - Hashim, Norhamizah (2016)
Kajian menunjukkan individu yang ada kebergantungan terhadap dadah mempunyai fungsi kognitif yang lebih rendah dalam domain fungsi eksekutif. Kajian yang melibatkan pengguna dadah yang menggunakan beberapa jenis dadah adalah terhad