Unsur-Unsur Tarbiah Dalam Karya Fathi Yakan. - Mohaiyuddin, Asma Kholilah (2016)
Berdakwah melalui tulisan banyak dipraktikkan oleh para ilmuan Islam terdahulu dan masa kini sebagai wadah untuk mengembangkan idea, saranan, teori, pandangan dan pemikiran.