Generation And Evaluation Of A Functional Single-Chain Variable Fragment (scFv) Intrabody Against HIV-1 Capsid Protein (P24). - Che Omar, Mohammad Tasyriq (2017)
HIV/AIDS adalah wabak yang menyerang di seluruh dunia. Walaupun kemajuan dalam rawatan HIV telah mengurangkan perkembangan penyakit ini, namun penyakit lain yang dikaitkan dengan AIDS dan kadar kematian masih kekal tinggi.