Conceptualising Islamic Hospitality Management. - Abdul Aziz, Azreen Hamiza (2017)

(untitled)
Sektor perkhidmatan merupakan salah satu sektor utama yang menyumbang kepada ekonomi negara. Bidang yang memberi sumbangan yang paling besar dalam ekonomi negara dalam sektor perkhidmatan ini ialah pengurusan hospitaliti.