Alkaline Peroxide Mechanical Pulping Of Oil Palm Fronds Vascular Bundle Fibres. - Abdul wahab Taiwo, Owolabi Folahan (2016)
Penyelidikan ini mengkaji kualiti bagi pulpa dan kertas yang diperoleh daripada rawatan peroksida beralkali (APMP) berkas vaskular pelepah kelapa sawit (OPF) dari spesis Elaeis guineensis.