A Corpus-Based Analysis Of Discourse Markers In Rhetorical Moves Of IELTS And Undergraduates Argumentative Essays. - Naeimi, Maki (2016)
Dalam bidang penyelidikan penulisan L2, kohesi sebagai komponen teks utama penulisan akademik telah menarik perhatian terutama dalam isu penggunaan penanda wacana (DM) dalam penulisan pelajar ESL.