Penggunaan Model Penyelidikan Operasi Dalam Industri: Model Pengangkutan - Mohd Jusoh, Muzalna; Baharum, Adam (2005)
Kertas ini membincangkan penggunaan model pengangkutan sebagai salah satu model penyelidikan operasi untuk menyelesaikan masalah dalam industri pengangkutan.