USM USAHA JADIKAN PELAJAR SEKOLAH AGEN PENCEGAHAN PENYAKIT TIBI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PASIR MAS, KELANTAN, 28 Julai 2016 – Kelab Jaringan Inovasi Perubatan Masyarakat (INCOME), Jabatan Perubatan Masyarakat (JPM), Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP), Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan Program Remaja Sihat dan Bebas Tibi bagi membentuk remaja yang berpengetahuan dalam pencegahan penyakit Tibi di Sekolah Menengah Tengku Panglima Raja, Pasir Mas hari ini.