PENGGUNA DINASIHATI BERHATI-HATI GUNA HERBA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, KELANTAN, 2 Ogos 2016 - Orang ramai perlu memastikan produk herba yang hendak digunakan telah dibuat kajian secara menyeluruh dan dipastikan selamat untuk diguna dengan dos dan cara penggunaan yang betul.