PASUKAN KEBUDAYAAN USM RANGKUL "THE BEST CULTURAL ACADEMIC PRESENTATION" DI KARNIVAL VARSITI IMT-GT KALI KE-18" - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SONGKHLA, THAILAND, 31 Julai 2016 - 17 pelajar dari ahli kumpulan Adikarma Universiti Sains Malaysia (USM) telah berjaya merangkul "The Best Cultural Academic Presentation" di Karnival Varsiti IMT-GT yang berlangsung di Rajamangala University of Technology Srivijaya, Songkhla, Thailand.