LEBIH RM150,000 TUNAI DITERIMA UNTUK IFTAR RAMADHAN 1437H - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Julai 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman menzahirkan setinggi-tinggi penghargaan kepada semua penyumbang dan sukarelawan yang membantu secara berterusan aktiviti Ramadan tahun ini.