BERSARA KETIKA MASIH SIHAT - WAN MOHD SUYUTI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 28 Julai 2016 – “Saya memilih bersara wajib pada 58 tahun ketika masih lagi diberi kesihatan yang baik untuk meneruskan pelbagai aktiviti yang telah dirancang selepas bersara nanti,” demikian kata Timbalan Pengarah Kanan (TPK) Pengurusan, Hospital Universiti Sains Malaysia (Hospital USM), Haji Wan Mohd Suyuti Wan Ismail yang menamatkan perkhidmatannya sebagai penjawat awam hari ini.