‘MY MEDICORD’ BANTU MUDAHKAN SIMPANAN REKOD PROFIL PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Julai 2016 – Ciptaan aplikasi mudah alih ‘My MediCord’, oleh Kumpulan Creative Thinkers daripada Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) telah dinobatkan sebagai juara bagi kategori Pengurusan dalam Konvensyen Kumpulan Inovasi dan Kreatif (KIK) USM 2016.