‘DROP SENSOR’ INOVASI PENGESAN KEHABISAN INFUSI JUARAI KIK 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 28 Julai 2016 - Inovasi pengesan yang direka khas untuk mengesan kehabisan infusi dari mengelakkan berlakunya air embolism semasa terapi dijalankan telah berjaya menjuarai Konvensyen Kumpulan Inovasi dan Kreatif (KIK) Universiti Sains Malaysia (USM) bagi kategori Teknikal.