USM, UNIVERSITY OF RUHUNA JALIN KERJASAMA AKADEMIK DAN PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 21 Julai 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) menerusi Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK) terus meningkatkan jaringan kerjasama akademik dan penyelidikan di peringkat antarabangsa apabila memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) dengan University Of Ruhuna (UOR), Sri Lanka hari ini.