RISM SUMBANG DANA TRANSFORMASIKAN PUSAT SUMBER KANAK-KANAK HOSPITAL USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 25 JULAI 2016 – Pertubuhan Juruukur Diraja Malaysia (RISM) telah menyumbangkan dana sebanyak RM20,000 untuk menjayakan projek amal bagi menceriakan Pusat Sumber Wad Pediatrik Hospital Universiti Sains Malaysia (Hospital USM) yang dikenali sebagai Pusat Sumber 2.