PENJA JARAN SUMBER MANUSIA PENTING DALAM TRANSFORMASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 21 Julai 2016 – Penjajaran aspek sumber manusia dalam mengoptimumkan bakat di Universiti Sains Malaysia (USM) adalah antara inisiatif yang diperkasakan untuk menjayakan proses transformasi yang menjadi nadi kepada pembangunan Universiti.