NC HARGAI SUMBANGAN WARGA KEJURUTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 27 Julai 2016 - Naib Canselor, Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua warga Kampus Kejuruteraan yang menyumbang dalam meraikan semua warga dalam Jamuan Hari Raya dan Penghargaan Terima Kasih.