MENDEPANI CABARAN DAN LANDSKAP PENDIDIKAN ERA TEKNOLOGI ABAD KE-21 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Julai 2016 - Para pendidik perlu bersedia menghadapi cabaran pendidikan abad ke-21 dengan lanskap teknologi yang cepat berubah dan generasi Z yang berbeza ilmu dan sikapnya.