ISDEV KEMBALIKAN KEGEMILANGAN PENYELIDIKAN FALAK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 Julai 2016 – Keupayaan Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (ISDEV) Universiti Sains Malaysia (USM) membangunkan semula bidang ilmu Falak ini menunjukkan USM sentiasa komited mengembalikan kegemilangan USM dalam bidang ini suatu ketika dahulu.