HASIL BENIH KERANG DALAM MAKMAL ATASI MASALAH PENGELUARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 22 Julai 2016 – Penghasilan benih kerang melalui kajian makmal dijangka dapat mengatasi masalah pengurangan dalam pendaratan kerang yang nyata menjejaskan sumber pendapatan penternak kerang di negara ini.