Keindahan matematik Dalam Penyelesaian Faraid. - Majid, Ahmad Abd; Piah, Abd. Rahni Mt. (2005)
Kertas kerja ini akan membincangkan kaedah matematik moden dalam penyelesaian faraid khususnya keindahan matematik dalam masalah aul.