WCM 2016: MOSTI MINAT TAWAR GERAN, DUNIA IKTIRAF SAINTIS NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Julai 2016 – Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) Malaysia menzahirkan minat untuk membantu Universiti Sains Malaysia (USM) mengembangkan pemindahan teknologi penyelidikannya yang memberi impak besar kepada komuniti tempatan.