VIDEO GERUDI AIR MENANG PERTANDINGAN VIDEO YOUTUBE BJIM-USM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 19 Julai 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Jaringan Industri dan Masyarakat sekali lagi menganjurkan pertandingaan Video Youtube BJIM-USM 2015 yang bertemakan ‘Forging Ties and Enriching Lives’ bermula bulan September 2015.