SUAMI ISTERI STAF USM MENGHARAPKAN HAJI MABRUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 JULAI 2016 - Pasangan Suami isteri yang telah berkhidmat lebih 30 tahun di Universiti Sains Malaysia (USM) amat teruja bagi menjejakkan kaki di tanah suci Mekah Al-Mukarramah.