MEMPERKASA HALA TUJU TADBIR URUS DAN AMALAN KELESTARIAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 Julai 2016 - Membudayakan minda kelestarian melalui pemupukan pengetahuan, sikap dan amalan dalam kalangan staf dan pelajar, membangunkan rangka kerja institusi untuk pembangunan kelestarian dan melaksanakan agenda kelestarian yang dirangka antara matlamat strategik yang ingin dicapai dalam amalan kelestarian di Universiti Sains Malaysia (USM).