KANITA USM DAN IHS MARKIT BANTU IBU TUNGGAL JADI USAHAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Julai 2016 – Pusat Penyelidikan Wanita dan Gender (KANITA) Universiti Sains Malaysia (USM) melalui geran dari Bahagian Jaringan Industri dan Masyarakat (BJIM) serta IHS Markit akan membantu 10 orang ibu tunggal sekitar Pulau Pinang menjadi usahawan.