HUSIN YAHAYA KETUAI PETUGAS PENYELIDIKAN DAN PENJAJARAN SUMBER MANUSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 Julai 2016 - Haji Husin Yahaya dilantik mengetuai pasukan petugas penyelidikan dan penjajaran sumber manusia di Bahagian Sumber Manusia Universiti Sains Malaysia (USM) mulai hari ini berdasarkan kepada pengalaman dan kemahiran yang dimiliki beliau selama ini.