"USM RUMAH KEDUA KAMI," ALUMNI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 6 Julai 2016 - Alumni Sarjana dan Doktor Falsafah (Ph.D) Universiti Sains Malaysia (USM) Dr. Ghassan Ahmed Ali, 36, dan Dr. Bassam Altamimi, 34, dari Arab Saudi menyifatkan USM dan negara ini sebagai rumah kedua mereka.