Mesyuarat Agung Tahunan Ke 10. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1983)
Ahmad Abdullah dan Goh, Juruaudit Luar, tamat tempoh perkhidmatan dan telah menyatakan kesanggupan mereka untuk lantikan semula. Dr .Chin Fook Weng dan Encik Ong Taik Kee tamat tempoh perkhidmatan. Mesyuarat akan melantik dua Juruaudit Dalam untuk menggantikan mereka.