Mesyuarat Agung Tahunan Ke 12. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1986)
Dr. Ng Wai Kong, Puan Rashidah Begum dan Profesor Madya Saringat Haji Baie bersara mengikut gi1iran. Menurut undang-undang keei1 51, mereka layak dan menawarkan diri untuk di1antik semu1a. Dr. Chua Swee-ong telah me1etakkan jawatan. Mesyuarat akan me1antik seorang Pengarah.