Mesyuarat Agung Tahunan Ke 11. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1984)
Dr. Chua Swee-ong dan Encik Quah Chun Eng bersara mengikut giliran. Menurut undang-undang kecil 51, mereka layak dan menawarkan diri untuk dilantik semula.