Mesyuarat Agung Tahunan Ke 17. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1992)
Mesyuarat . akan melantik tiga orang Pengarah untuk mengisi kekosongan kerana Puan Rashidah Begum, Tuan Syed Ahmad Kamil bin Syed Zakaria dan Encik Redzuan bin Tahar, bersara mengikut giliran.