Mesyuarat Agung Tahunan Ke 16. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1990)
Mesyuarat diberitahu bahawa tiga orang Pengarah perlu dilantik untuk mengisi kekosongan sebab Profesor Madya Saringat Hj Baie, Encik Quah Chun Eng dan Puan Rashidah Begum bersara mengikut giliran.Puan Rashidah Begum, Tuan Syed Ahmad Kamil bin Syed Zakaria dan Encik Redzuan bin Tahar dicalonkan dan dipilih untuk mengisi kekosongan ini.