Mesyuarat Agung Tahunan Ke 22. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1997)
Mesyuarat akan melantik 3 orang Pengarah untuk mengisi kekosongan kerana Profesor Madya Gan Saiu Chiew, Profesor Mohamed Sulaiman dan Profesor Madya Chin Fook Weng bersara. Walau bagaimanapun Profesor Madya Chin Fook Weng layak dan bersetuju dilantik semula.