USM, EOPP, MDC DAN UP TERAJUI PROJEK ECOENGINEERING - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 Jun 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM), E & O melalui anak syarikat E & O Property (Penang) Sdn Bhd (EOPP), Macro Dimension Concrete Sdn Bhd (MDC) dan University of Plymouth (UP) akan menerajui projek eco-engineering secara bersama yang melibatkan dua projek iaitu Flower Pot Project (FPP) dan juga World Harbour Project (WHP).