SITI ZURIANAH FELO PERDANA KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 30 Jun 2016 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM), Siti Zurianah Ismail kelmarin telah menerima pengiktirafan apabila terpilih dalam program Felo Perdana di bawah Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia.