PROGRAM TAUTAN KASIH RAMADHAN CERIAKAN PESAKIT SEMPENA AIDILFITRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 1 Julai 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan lagi program libatsama komuniti dalam membantu masyarakat sekeliling dengan melawat pesakit-pesakit di Hospital Besar Pulau Pinang untuk menceriakan mereka sempena musim perayaan aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi.