PENGERUSI LGU SERU WARGA USM KUKUH SILATURAHIM SEMPENA AIDIL FITRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 4 Julai 2016 – Pengerusi Lembaga Gabenor (LGU) Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kepada seluruh warga USM, alumni dan semua rakan-rakan di mana sahaja berada sempena Sambutan Hari Raya Aidil Fitri kali ini.