BENJAMIN JUARA ‘BRAIN BEE CHALLENGE’ 2016 MUNCUL 10 PESERTA TERBAIK DUNIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 5 Julai 2016 - Pelajar Sekolah Menengah Methodist, Sibu, Sarawak, Benjamin Wong Yi Ren, 16, yang dinobatkan sebagai juara ‘Malaysian Brain Bee Challenge’ (MBBC) dan dipilih mewakili negara ke Pertandingan International Brain Bee Championship (IBB) 2016 anjuran European Federation Of Neuroscience Societies (EFNS) di Copenhagen, Denmark pada 30 Jun hingga 4 Julai muncul sebagai 10 Peserta Terbaik Dunia.