Mesyuarat Agung Tahunan Ke 26. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 2001)
Bagt pthak Lembaga pengarah dan staf Koperasi Kedai Buku USM Berhad (KKBUSMB), saya dengan hormat dan sukacltanya mengucapkan "selamat bermesyuarat dan bertemu kembalt" kepada semua anggota KKBUSMB sempena Mesyuarat Agung Tahunan ke 26. Mudah-mudahan ktta sama-sama meneruskan komltmen dan sumbangan kepada kemakmuran KKBUSMB untuk kebajlkan semua dengan menyemarakkan "buy KKBUSMB".