Undang-undang kecil Koperasi Universiti Sains Malaysia Berhad. - Saad, Mangsor (Universiti Sains Malaysia, 2009)
Oi dalam Undang-undang Kecil ini, melainkan jika konteksnya menghendaki makna yang lain- "Akta" ertinyaAkta Koperasi 1993 dan pindaan-pindaan yang dibuat kepadanya dari semasa ke semasa; "anggota" termasuklah seseorang yang turut sarna dalam permohonan pendaftaran Koperasi ini dan yang telah menandatangan minit mesyuarat agung permulaan Koperasi dan seseorang yang diterima menjadi anggota mengikut Peraturan dan Undang-undang Kecil ini selepas pendaftaran, sebagaimana yang ditakrifkan menurut seksyen 2 Akta Koperasi 1993.