ZIARAH RAMADHAN, PROGRAM PRIHATIN WARGA IPPT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KEPALA BATAS, 20 Jun 2016 - Program Ziarah Ramadhan, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) yang diadakan pagi tadi telah berjaya dilaksanakan dengan penyerahan wang sumbangan warga kerja IPPT dan barangan keperluan asas kepada 4 buah keluarga yang terdiri daripada staf IPPT dan waris yang ditimpa musibah.